Формування та реалізація комбінованого режиму руху роликової формувальної установки за законом прискорення четвертого порядку - Почка К. І. (КНУБА, 2024)
З метою підвищення надійності та довговічності роликової формувальної установки розраховано комбінований режим зворотно-поступального руху формувального візка за прискоренням четвертого порядку. Розраховано кінематичні характеристики формувального візка при комбінованому режимі зворотно-поступального руху за прискоренням четвертого порядку. Запропоновано конструкцію роликової формувальної установки з приводом від високомоментного крокового двигуна, що вмонтований в укочувальні ролики формувального візка установки і забезпечує комбінований режим зворотно-поступального руху формувального візка за прискоренням четвертого порядку.
Formation and implementation of a combined motion mode for a roller forming machine according to the fourth-order acceleration law
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; зусилля; режим руху; закон; прискорення; ривок