Житло для бездомних в зарубіжній проектно-будівничій практиці - Соловій, Л. С. (КНУБА, 2008)
Розглядаються проблеми бездомності за кордоном визначення кількості потенційних бездомних громадян та виникнення причин безпритульності та бездомності у зарубіжних країнах Стан розвитку нічліжок та проблеми пов’язані з їх створенням , постановка завдання щодо архітектурного дослідження житла для бездомних за кордоном
Keywords: житло для бездомних; житло соціальне; притулки; нічліжки; 728.55