До розвитку досліджень міських вулиць і доріг на техногенно-деформованих територіях - Пеньков, В. О. (КНУБА, 2015)
Розглянуто результати досліджень, виконаних у відповідності з програмою «Автомобільні дороги на техногенно-деформованих територіях» , дана оцінка сучасного стану проблеми, показано можливості, перспективи і напрямки подальших досліджень.
Keywords: підземні гірничі роботи; автомобільні дороги; деформації споруд; транспортна інфраструктура міст; геоінформаційні системи; подземные горные работы; автомобильные дороги; деформации сооружений; транспортная инфраструктура городов; геоинформационные системы; underground mining; roads; deformation structures; transport infrastructure of cities; geographic information systems; 625.712:528.48