Самойленко, Антоніна АнатоліївнаЮдічева, Ольга Петрівна2020-11-122020-11-122019Самойленко А. А. Дослідження показників якості сиру кисломолочного / А. А. Самойленко, О. П. Юдічева // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. / Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 312-315.978-966-184-367-6https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/6303Тема здорового харчування турбує людство протягом багатьох років. Здавна вважалося, що кисломолочні продукти оздоровлюють організм, саме тому різні види кислого молока часто вживали в їжу Тільки значно пізніше було науково обґрунтовано дієтичні і лікувальні властивості цих продуктів. Зважаючи, що кисломолочний сир застосовується у дієтичному та дитячому харчуванні, а основною сировиною для його отримання є коров’яче молоко метою дослідження є перевірка сталості якості кисломолочного сиру у різні пори року за органолептичними і фізико-хімічними показникамиuk-UAкисломолочний сирорганолептичні показникифізико-хімічні показникиякістьДослідження показників якості сиру кисломолочногоThesis