Стандартизація кадастрової галузі: міжнародний досвід, вітчизняні реалії - Ліщук, Віктор Анатолійович (КНУБА, 2008)
В статті розглянуто світовий досвід стандартизації кадастрової галузі на прикладі багатьох міжнародних проектів: CCDM; ArcCadastre; Caris; LandXML (Landonline); COST G9 та ін. В результаті досліджень було виконано порівняльний аналіз міжнародних проектів та запропоновано основні принципи стандартизації кадастрової галузі для України.
Keywords: стандартизація кадастрової галузі; стандартизація кадастрової галузі для України; кадастрова галузь; 528.44:006