Види кінцевих вимикачів для 3D-принтера - Яцюк Є.П.; Шаленко, Вадим Олегович; Корнійчук, Борис Валерійович; Маслюк, Андрій Анатолійович (НУБіП України, 2024)
На сьогоднішній день існує велика кількість та різноманітність кінцевих вимикачів, які використовуються в 3D-принтерах. Вони можуть мати різну геометричну форму, різну будову та принцип роботи. Найбільш розповсюджені механічні кінцеві вимикачі, які мають просту будову.
Keywords: вимикачі; принтери; 681.586