Основные рекомендации по формированию генеральных планов яхтенных комплексов для Черноморского побережья Украины - Богомолов, А. Е. (КНУБА, 2008)
У статті дані основні рекомендації за визначенням оптимальної місткості , розрахунком площ , вибором ділянки і формуванням генпланів яхтових комплексів для Чорноморського узбережжя України
Keywords: комплекси яхтові; узбережжя Чорноморське; яхт-клуби; генплани; 725.87