Місцева стійкість стінок поперечн-гофрованих балок при дії локальних навантажень - Семчук, І. Ю.; Нілова, Т. О. (КНУБА, 2016)
Викладаються результати чисельного дослідження місцевої стійкості гофрованої стінки сталевої балки при дії зосередженого навантаження. Розроблена методика для визначення форм втрати місцевої стійкості поперечно гофрованої стінки.
Keywords: гофрована балка; місцева стійкість стінки; коефіцієнт запасу стійкості