Формування потоку цінності володіння в Канбан при реалізації проектів розробки програмного забезпечення - Бушуєв, Сергій Дмитрович; Бойко, Олексій Олександрович (КНУБА, 2014)
Розглянуто підхід щодо формування потоку цінності володіння в Канбан при реалізації проектів розробки програмного забезпечення. Запропоновано модель мінімальної корисної функціональності з метою застосування методології Канбан для створення інформаційно-комунікаційних систем.
Keywords: Канбан; цінність володіння; мінімальна корисна функціональність