Фірмовий стиль багатофункціональної будівлі : методичні вказівки та завдання до розробки курсового проєкту - Ольховська, Олена Владиславівна; Гарбар, Марина Володимирівна (КНУБА, 2025)
Містять вимоги та рекомендації щодо розробки фірмового стилю в архітектурному середовищі. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-наукової програми «Дизайн архітектурного середовища», галузь знань 19 «Архітектура та будівництво», спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».
Keywords: дизайн архітектурного середовища