Схема мультиплікативної лінеаризації випадкового процесу - Наголкіна, З. І. (КНУБА, 2020)
В даній роботі розглядається метод мультиплікативної лінеаризації випадкового процесу, який є розв’язком нелінійного стохастичного диференціального рівняння. Цей метод можна інтерпретувати, як метод наближеного обчислення , який спрощує дослідження відповідного нелінійного рівняння.
Схема мультипликативной линеаризации случайного процесса
Scheme of multiplicative linearization of a random process
Keywords: функціональний простір; випадковий процес; мультиплікативність; стохастичне рівняння; нелінійні коефіцієнти; диференціювання; алгебра; підалгебра; норма; вимірність; еволюційний; оператор; еквівалентність; границя; неперервність; умовне математичне сподівання; функциональное пространство; случайный процесс; мультипликативность; стохастическое уравнение; нелинейные коэффициенты; дифференцирование; алгебра; под алгебра; норма; измеримость; эволюционный оператор; эквивалентность; предел; непрерывность; условное математическое ожидание; functional space; random process; multiplicativity; stochastic equation; nonlinear coefficients; differentiation; algebra; subalgebra; norm; measurability; evolutionary; operator; equivalence; limit; continuity; conditional mathematical expectation