О полевой концепции вещества и возможном механизме взаимодействия живой материи и водных сред - Симонов, И. Н. (КНУБА, 2013)
У межах континуальної теорії показано, що структурні частинки матерії (протон, нейтрон і електрон) є польовими утвореннями і можна вважати, що матерія єдина. А речовина - одна з форм прояву властивостей поля, що приводять до створення структур із упакованої електромагнітної хвилі. Це дозволяє розглядати взаємний вплив водних середовищ, живої і первинної матерії як взаємодія між відкритими електромагнітними системами.
About the field concept of substance and the possible mechanism of interaction of alive matter and water environment
Keywords: структурні частинки; польові утворення; єдина матерія; взаємодія; упакована електромагнітна хвиля; структурные частицы; полевые образования; материя едина; взаимодействие; упакованная электромагнитная волна; field the formations; water media; packaged electromagnetic waves; interaction; living matter