Управління вищими навчальними закладами із застосуванням методів управління проектами - Білощицький, А. О.; Лізунов, П. П.; Лісневський, Р. В.; Лященко, Т. О. (КНУБА, 2010)
Запропоновано математичну модель управління вищими навчальними закладами (ВНЗ) за рахунок введення до її складу проектно-орієнтованих векторних технологій управління ВНЗ. Це дозволяє формалізувати цілі реалізації та процедурно-об'єктну структуру векторних інформаційних технологій у системах управління проектами ВНЗ.
Keywords: векторні технології управління; проектно-технологічний вектор; операційно-технологічний вектор