Сучасні тенденції формування інтер’єрів центрів художньо-естетичної творчості - Репкіна, К. В.; Ковальська, Г. Л. (КНУБА, 2014)
У статті аналізуються прийоми формування інтер’єрів шкільних та позашкільних навчальних закладів, зарубіжні тенденції в проектуванні. Розглянута іноземна практика, проаналізована сучасна специфіка виховання дітей та її вплив на рішення внутрішнього простору будівлі, виявлено зв҆язок та закономірності між організацією архітектурного образу будівлі та її інтер’єром.
Keywords: позашкільна освіта; центри художньо-естетичної творчості; сучасний інтер’єр; внутрішній простір будівлі; принципи виховання; внешкольное образование; центры художественно- эстетического творчества; современный интерьер; внутреннее пространство здания; принципы воспитания; school education; centers of artistic and aesthetic creativity; modern interior; the interior space of the building; the principles of education; 727.11