Дослідження основних характеристик процесу формування горизонтальних поверхонь вібраційним робочим органом - Запривода, А. В.; Ручинський, М. М. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена вибору та обґрунтуванню математичної моделі робочого процесу ущільнення бетонної суміші. Визначені основні параметри процесу ущільнення за умов формування горизонтальних поверхонь пружно-в’язкопластичних сумішей.
Keywords: бетонна суміш; математична модель; пружно-в’язкопластична суміш