Інформаційна модель міської території в системі містобудівного кадастру - Генсецький, М. П.; Старовєров, В. С. (КНУБА, 2014)
Наведено структуру комплексної інформаційної моделі міської території. Деталізовано структуру основних моделей міського середовища, їх завдання, функціональне призначення та взаємозв’язок в єдиному базовому наборі геопросторових даних. .
Keywords: кадастр містобудівний; територія міська; кадастрова модель