Моніторинг та охорона земель [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Бабій, Віталій Васильович (КНУБА, 2025)
Лабораторні роботи спрямовані на поглиблення теоретичних засад проведення моніторингу і охорони земель в Україні відповідно до чинного законодавства та формування практичних навичок щодо їх проведення. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчання.
Keywords: моніторинг земель; охорона земель