Англійська мова: методичні рекомендації до виконання індивідуальних робіт для здобувачів першого (бакалавр.) та другого (магістер.) рівнів вищ. освіти всіх спеціальностей КНУБА - Рубцова Світлана Вячеславівна; Петрова Тетяна Ігорівна; Паніна Олена Віталіївна; Махиня Антоніна Андріївна (КНУБА, 2025)
Містить приклади індивідуальних робіт з іноземної мови(англійської) із залученням онлайн ресурсів, сформованих до обов’язкової компоненти освітніх програм «Ділова іноземна мова(англійська)» - 2025, «Фахова іноземна мова (англійська)» - 2025, «Професійна іноземна мова (англійська)» - 2025 навчального року Київського національного університету будівництва і архітектури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти всіх спеціальностей КНУБА.
Keywords: англійська мова