Механіка руху тіла: прикладна механіка в медицині - Дулиба, Вадим (КНУБА, 2025)
Цей документ містить інструкції щодо підготовки двох сторінок тез, які будуть опубліковані в збірнику праць конференції BMC-2025. Дані тези, включаючи рисунки, таблиці та посилання, повинні мати рівно 2 сторінки. Статті, які не відповідають зазначеним вимогам, наведеним у даній інструкції, не будуть прийняті. Якщо ви не зрозуміли будь-які інструкції або хочете отримати додаткову інформацію щодо форматування, будь ласка, зв’яжіться з оргкомітетом. Лише розглянуті та прийняті тези будуть опубліковані у збірнику.
Keywords: прикладна механіка; кінематика руху; дослідження