Основи проєктування хімічних підприємств : Програма та методичні вказівки - Чирва, Тетяна Леонідівна; Гетун, Галина Вячеславівна (КНУБА, 2026)
Містять методичні вказівки до вивчення дисципліни «Основи проєктування хімічних підприємств» з урахуванням робочої програми, розглянутої й затвердженої на засіданні кафедри архітектурних конструкцій. Призначено для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю A5 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)».
Keywords: проектування; підприємства хімічні; 504