Конструктивно-параметричний аналіз формоутворення еліпсоідів за їх лініями обрисів - Суліменко, С. Ю. (КНУБА, 2016)
В роботі проведено параметричний аналіз задачі включення перспективної лінії обрису в визначник еліпсоїдів, та наведені конструктивні схеми її розв’язків.
Keywords: дизайн; перспектива; еліпсоід; лінія обрису; 681.3