Соціальна відповідальність у будівельному бізнесі: економічна доцільність і стратегічні перспективи - Білоус О. Ю.; Кубанов, Р. А. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2025)
У сучасному будівельному секторі, який дедалі більше інтегрується у глобальні стандарти сталого розвитку, соціальна відповідальність підприємств набуває стратегічного значення. В умовах зростаючої уваги суспільства до екологічних, етичних та соціальних аспектів бізнесу, архітектурно-будівельні компанії стикаються з необхідністю не лише забезпечувати якість проектів, а й демонструвати відповідальне ставлення до працівників, громади та довкілля. Такий підхід дозволяє не лише зміцнити репутацію компанії, а й забезпечити довгострокову економічну вигоду через підвищення довіри, лояльності клієнтів та доступ до нових ринків і інвестицій.
Keywords: відповідальність соціальна; бізнес будівельний