Право інтелектуальної власності на об'єкти архітектури - Іванова, Майя Вікторівна; Куриліна, Оксана Василівна; Іванов, Юрій Феодосійович (КНУБА, 2017)
Україна створила й продовжує удосконалювати національне законодавство в сфері права інтелектуальної власності, виходячи при цьому із того, що інтелектуальна діяльність усе більше набуває важливого значення в соціально-економічному розвитку суспільства. Враховуючи сучасні темпи росту обсягів промислового та житлового будівництва, спостерігається підвищення попиту на такі об’єкти права інтелектуальної власності, як твори архітектури, що в свою чергу, потребує встановлення більш високих вимог до охорони права інтелектуальної власності в цій сфері.
Keywords: право інтелектуальної власності; об'єкт авторського права в галузі архітектури; 347.77/.78(477)