Спосіб зрівноваження шарнірно-зчленованої стрілової системи баштового крана - Ловейкін, В. С.; Шевчук, О. Г. (КНУБА, 2011)
Подана розробка способу зрівноваження шарнірно-зчленованої стрілової системи баштового крана за рахунок зміни підвісу вантажу.
Keywords: спосіб; зрівноваження; кран; вантаж; стрілова система; способ; уравновешивание; кран; груз; стреловая система; method; balancing; crane; load; articulatedjib; 621.873.25:629.3.065.22