Застосування формоутворюючих принципів біоніки в архітектурному проектуванні - Острогляд, О. В.; Федорова, К. А. (КНУБА, 2014)
У статті висвітлена тема застосування формоутворюючих принципів архітектурної біоніки у створенні ескізу архітектурного об‘єкту на основі структури гарбуза, як головного формоутворюючого елементу. Робота спрямована на покращення та розвиток об‘ємно-просторового мислення, розуміння тектонічних особливостей при формоутворенні архітектурних об‘єктів
Keywords: архітектурна біоніка; формоутворення; ескіз; образ; тектоніка; 72.03:7.021.22