Підходи до реконструкції промислово-виробничих територій сучасного міста - Бірюк, Світлана Павлівна (КНУБА, 2008)
В статті розглянуті підходи до реконструкції промислово-виробничих територій крупного міста. Проаналізований світовий досвід в даній галузі та визначені основні напрямки здійснення перепрофілювання промислових та складських об’єктів.
Keywords: реконструкція промислово-виробничих територій; реконструкція промислових об'єктів; перепрофілювання промислових споруд; винесення підприємства за межі міста; 711.554