Комплексні науково-реставраційні дослідження, науково-проектні роботи 1981-1990 рр. і програма наукових досліджень Успенського собору 1981 р. - Орленко, М. І. (КНУБА, 2015)
описані комплексні науково-реставраційні дослідження Успенського собору Києво-Печерської Лаври, проектні роботи і програма наукових досліджень, які передували процесу відтворення
Keywords: Успенський собор Києво-Печерської Лаври; науково-реставраційні дослідження; проектні роботи