Проблеми реновації в архітектурі дитячих дошкільних закладів України - Малюта, В. О. (КНУБА, 2010)
В статті розкривається актуальність питання про реноваційні зміни в архітектурі дитячих дошкільних закладів через невідповідність існуючих функціонально – планувальних рішень вимогам сучасного педагогічного та виховного процесів. Розглядаються недоліки існуючих дитячих садків, висвітлюється необхідність переосмислення і доповнення складу їх приміщень, приділення уваги екстер‘єрному та інтер‘єрному оформленню. Ключові слова: дитячий садок, функціонально-планувальні рішення, проектування.
Keywords: дитячий садок; функціонально-планувальні рішення; проектування; 725.573(477)