Визначення деформацій підпірних стінок при будівництві метрополітену - Шульц, Р. В.; Чмчян, Т. Т.; Білоус, М. В. (КНУБА, 2008)
В роботі запропоновано технологію визначення просторових переміщень підпірних стінок з використанням електронних тахеометрів та розроблено методику обробки результатів спостережень.
Keywords: визначення деформацій; підпірна стінка; будівництво метрополітену; спостереження за деформаціями; деформації підпірних стінок