Архітектурні особливості підприємств нафтогазового комплексу Східної Галичини в ХІХ – першій пол. ХХ ст. - Дуфенюк, О. М.; Габрель, М. М. (КНУБА, 2016)
В статті висвітлено історичні факти, пов’язані із формуванням архітектури нафтогазових комплексів на прикладі Східної Галичини в XIX – першій пол. XX ст. Проаналізовано архітектурно-просторовий образ та подано класифікацію будівель за функціональним призначенням.
Keywords: нафтогазовий комплекс; архітектура; НГК; формування архітектури НГК; oil and gas complex; architecture; forming architecture of oil and gas complex; нефтегазовый комплекс; НГК; архитектура; формирование архитектуры НГК