Сучасні моделі організації будівництва на засадах девелопменту - Тугай, Олексій Анатолійович; Лагутін, Геннадій Володимирович; Поколенко, Вадим Олегович; Борисова, Наталія Олександрівна; Приходько, Дмитро Олександрович; Баглай, В. А.; Слипенчук, О. С.; Петровська-Ліньова, Н. Б. (КНУБА, 2010)
Викладено зміст та програмну реалізацію економічних моделей економічного обґрунтування та організації спорудження будівельних об’єктів, яка забезпечують ефективне узгодження процесів виконання будівельних робіт з провідними параметрами фінансового стану та платоспроможністю організації-інвестора.
Keywords: організація будівництва; будівельні роботи; девелопмент; модель „Буд-інвест-протект”; проектно-кошторисна документація (ПКД); техніко-економічне обґрунтування (ТЕО); виконання будівельного проекту