Порівняльний аналіз систем тягових приводів автономного електротранспорту - Скіданов, В. М.; Забава, Т. О. (КНУБА, 2010)
Проаналізовані у порівнянні системи транспортних тягових електроприводів по- стійного та змінного струму з урахуванням показників ефективності, надійності, вартості та складності реалізації регулювання у тяговому та рекуперативному гальмівному режимах.
Keywords: аналіз; порівняння; електропривід змінного струму; електропривід постійного струму