Городские агломерации в контексте исследования феномена форм и систем расселения. - Демин, Н. М. (КНУБА, 2012)
Стаття присвячена обґрунтуванню поняття «агломерацій», як специфічних форм розселення; визначенню їх ролі і місця в структурі регіональних систем розселення.
Keywords: агломерації; регіональні системи розселення