Поняття симетрії - Панченко, О. О. (КНУБА, 2009)
У даній статті присутня спроба розширити поняття симетрії, та її значення для теорії архітектури. Проаналізовані теоретичні праці науковців, які займалися вивченням симетрії для науки і архітектури.
Keywords: симетрія; теорія архітектури; поняття симетрії