Правове регулювання у сфері забезпечення надійності і безпечної експлуатації будівель та споруд - Отрош, Юрій Анатолійович (КНУБА, 2017)
Однією з основних причин виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру в Україні є застарілість основних фондів та аварійний стан значної частини мереж комунального господарства.
Keywords: техногенні надзвичайні ситуації; забезпечення надійності і безпечної експлуатації споруд; нормативно-технічна документація; судова будівельно-технічна експертиза; застарілі основні фонди; 349.442(477); 69.059.1:349.442(477)