Методи ефективності використання енергетичних ресурсів паросилового господарства в умовах комбінатів будіндустрії Україңи - Григоровський, Євген Павлович; Хоптій, В. Я. (КНУБА, 2001)
В роботі розглянуто деякі методи ефективності використання енергетичних ресурсів на прикладі управління технологічними процесами в умовах паросилового господарства Київського комбінату будіндустрії. Подаються резерви знижен використання палива в котельних установках. Відзначаються деякі особливості, які потрібно враховувати при розробці приладів та систем автоматизованого контрол температури деяких середовищ при виконанні відповідних технологічних процесів паросилового господарства.
Keywords: енергетичні ресурси паросилового господарства; комбінат будіндустрії; 697.32:69.056/.057