Особливості формування житлових груп на основі концепції сталого розвитку - Кащенко, Тетяна Олександрівна; Попова, Є. Г. (КНУБА, 2019)
Стаття присвячена особливостям формування сучасних житлових груп під впливом концепції сталого розвитку. The article is devoted to the peculiarities of the formation of modern residential groups under the influence of the concept of sustainable development.
Keywords: residential buildings; sustainable development; social factors; system of ecological certification DGNB; житлові групи; сталий розвиток; соціальні фактори; система екологічної сертифікації DGNB