Конкурсне проектування як важливий засіб професійної підготовки студентів архітектурних спеціальностей - Булах, І. В. (КНУБА, 2015)
У статті пропонується і аргументується визнання конкурсного проектування як важливого засобу фахової підготовки студентів; аналізується отриманий досвід з впровадження конкурсного проектування в учбовий процес; надаються рекомендації щодо вирішення основних проблем та складнощів, що виникають при конкурсному проектуванні з урахуванням специфіки учбового процесу на архітектурному факультеті.
Keywords: конкурсне проектування; учбовий процес; методологія проектування; концептуальне мислення; теорія архітектури; творчий колектив