Методика вибору європейських міст для системи моніторингу - Смілка, Владислав Анатолійович (Бескиди, 2017)
Інструментом моніторингу та отримання об'єктивної інформації про якість життя в європейських містах є система "Міський аудит", яка реалізується спільними зусиллями міст-учасників і національних статистичних служб, Євростатом і Генеральною Дирекцією з регіональної політики Європейської Комісії.
Keywords: моніторинг; система моніторингу; європейське місто; 352:004