Формування професійних компетентностей з математичного моделювання у здобувачів вищої освіти за спеціальностями галузі знань «D Бізнес, адміністрування та право» - Максютенко, Ірина; Шевченко, Ірина (КНУБА, 2025)
Формування професійних компетентностей з математичного моделювання у здобувачів вищої освіти за спеціальностями галузі знань «D Бізнес, адміністрування та право» є ключовим елементом підготовки фахівців, здатних ефективно аналізувати та вирішувати складні економіко-правові задачі та приймати відповідні управлінські рішення.
Keywords: професійні компетентності; математичне моделювання; здобувач вищої освіти; D бізнес; адміністрування; право