Методика професійного навчання: методичні вказівки до вивчення курсу - Мороз, Ірина Михайлівна (КНУБА, 2022)
Містять вимоги щодо підготовки до практичних занять і самостійної роботи студентів, змістовні модулі, ключові слова тем, список літератури, а також вимоги до написання і оформленняіндивідуальних робіт. Призначено для студентів освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 015 «Професійна освіта» (за спеціалізаціями).
Keywords: навчання професійне