Стан національної нормативної бази дизайну та ергономіки - Рубцов, А. Л.; Свірко, В. О.; Кардаш, О. В. (КНУБА, 2014)
у статті розглянуті питання формування національної дизайнергономічної бази. Визначено стан вітчизняної нормативної бази з дизайну та ергономіки, що була розроблена за останні двадцять років, завдання та напрямки її гармонізації зі стандартами ЄС
Keywords: дизайн; ергономіка; стандартизація; 331.101.1: 72.012 (075.8)