Підбір складу в'яжучого для неавтоклавного газобетону - Мартинов, В. І.; Крилов, Є. О. (КНУБА, 2015)
Вивчений вплив дисперсного інертного наповнювача, гіпсового в’яжучого, активної мінеральної добавки, хімічних добавок та суперпластифікатору полікарбоксилатного типу на властивості розчину для неавтоклавного газобетону. Розроблена рецептура комплексного в’яжучого для неавтоклавного газобетону з підвищеними фізико-механічними характеристиками.
Подбор состава вяжущего для неавтоклавного газобетона
Selecton of binding comhjsition non-autoclaved aerated concrete
Keywords: дисперсний інертний наповнювач; гіпсовий в’яжучий; активна мінеральна добавка; суперпластифікатор полікарбоксилатного типу; неавтоклавний газобетон; 666.973.6