Концепція В'ячеслава Чорновола реформування місцевого управління в Україні наприкінці 1991 - на початку 1992 р. - Деревінський, Василь Федорович (Карт-Бланш, 2015)
З відновленням незалежності Української держави у 1991 році розпочалися дискусії щодо реформування органів державної влади, розширення прав місцевого самоврядування.
Keywords: реформування місцевого самоврядування; концепція В'ячеслава Чорновола; реформування органів державної влади; 342.51; 352.07; 338.244.47