Формування професійного сприйняття архітектурного середовища у студентів - Антонець, М. О. (КНУБА, 2014)
у статті відбувається дослідження питання формування професійного сприйняття архітектурного середовища у студентів. Проаналізовано значення графічної майстерності архітектора для подальшого вирішення практичних задач, що є невід’ємною частиною навчального процесу при підготовці майбутнього фахівця. Окремо наголошена увага на важливості здобуття студентом здібності стилістично оцінювати архітектурні об’єкти
Keywords: архітектурне середовище; ознайомча практика; архітектурний рисунок; графічна культура архітектора; стиль в архітектурі; 72.01