Програмне забезпечення і інтернет-ресурси у допомогу інженеру-транспортнику - Осєтрін, М. М.; Беспалов, Д. О. (КНУБА, 2010)
У статті надається короткий огляд програм, що стануть у нагоді інженеру-транспортнику. Наведено їх основні функції та особливості застосування.
Keywords: сучасне програмне забезпечення; інтернет-ресурси; транспортне планування; інженер-транспортник