Проблеми реновації на прикладі промислової зони «Теличка» в м.Київ - Хараборська, Ю. О.; Явтушенко, Г. С. (КНУБА, 2017)
стаття присвячена проблемі реновації промислових зон, яка особливо актуальна в столиці України м. Києві. Однією з таких є промислова територія Нижня Теличка розташована близько до центру міста і є перспективною ділянкою для формування громадського центру. Акцент зроблено на вивченні таких понять як реновація, ревіталізація, реабілітація, реконструкція та їх застосування в проектуванні промислової території, яка розглядається
Проблемы реновации на примере промышленной зоны «Теличка» в г.Киев
Problems of renovation on the example of the industrial zone "Telychka" in Kiev
Keywords: реновація; рефункціоналізація; промислова зона; промышленная зона; рефункционализация; реновация; renovation; refocionalization; industrial zone