Особливості методики викладання дисципліни «Проєктування металевих конструкцій за єврокодом» в умовах закладу вищої освіти - Романишен, О. В.; Адаменко, В. М. (Державний податковий університет, 2025)
Перехід України на європейські стандарти будівництва, зокрема на Єврокоди, ставить перед вищою освітою завдання підготовки фахівців, здатних ефективно застосовувати ці норми в практичній діяльності. Дисципліна «Проєктування металевих конструкцій за Єврокодом» відіграє ключову роль у цьому процесі, вимагаючи від викладачів застосування сучасних методик та технологій навчання.
Keywords: підземні простори; будівельні проєкти