Стадії та етапи проведення оцінки нерухомості - Нестеренко, Ірина Сергіївна (КНУБА, 2012)
Наведено основні стадії та етапи проведення оцінки нерухомості на вторинному ринку, використання яких дозволять визначати більш вірогідну вартість об’єктів. The main stages over and stages of carrying out an assessment of real estate are given in the secondary market which use will allow to define the most probable cost of object.
Keywords: стадії; договір; нерухомість; проблема; об’єкт; ідентифікація; оцінка; вартість; інформація; експерт-оцінювач; stages; real estate; problem; object; authentication; value; cost; information; expert is an appraiser