Реконструкція історичного міського середовища методом включення атріуму в простір будівлі - Сніжко, М. С. (КНУБА, 2016)
У статті проаналізовано практичний досвід реконструкції методом включення атріуму в простір будівлі; визначено архітектурно- планувальні прийоми утворення атріумного простору в будівлях, що реконструюються.
Keywords: реконструкція; атріумний простір; атріумна архітектура